Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Γενική Συνέλευση την Τετάρτη στις 14:30

Την Τετάρτη 20/10/2010 και ώρα 14:30 θα γίνει Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου των εκτάκτων στην αίθουσα που έχει παραχωρηθεί στο κτίριο της διοίκησης (γραφείο 007) με κύριο θέμα τα οικονομικά. Παρακαλούνται όλοι οι έκτακτοι για την παρουσία τους.

5 σχόλια:

  1. Θα παρακαλούσα όλους τους συναδέλφους να προσέλθουν στην έκτακτη συνέλευση την Τετάρτη γιατί η παρουσία όλων κρίνεται επιτακτική.Πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα των πληρωμών,γιατί είναι πια θέμα επιβίωσης και εύρυθμης λειτουργίας. Πρέπει να αντιδράσουμε. Σας ευχαριστώ.
    Παπαδοπούλου Δώρα (Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θεωρώ επίσης πολύ σημαντική την παρουσία όλων στη συγκεκριμένη συνέλευση καθώς το θέμα των πληρωμών μας απαιτεί άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση

    Μάλαμα Ιουλία (Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέρα από τις πληρωμές μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος πως γίνεται να υπογράφουμε σύμβαση εργασίας στο τέλος(!) του 6μήνου και όχι άμεσα;;;

    Μήπως για να μην έχουμε δικαίωμα επίσχεσης;; Λέω εγώ τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από το blog των φοιτητών
    Οτιδήποτε θέλετε να απαρτίσουμε για το αποτέλεσμα τις σημερινής συνέλεuσεις μπορείτε να το στείλετε στο e-mail teikastorianews@hotmail.com

    http://teikastoria.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ήθελα να απευθυνθώ προς εκείνους που θεωρούν οτι η επίσχεση εργασίας δεν θα βοηθήσει. Εαν δεν δράσουμε ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ και οχι ατομικιστικά, η εκμετάλλευση αυτη θα συνεχιστεί και σε εμάς, και στους επόμενους συναδέλφους. Η περίπτωση μας και η ιδιαιτερότητά μας ως απασχολούμενοι εξαρτάται άμεσα απο το τι θα κάνουμε σε περιπτώσεις σαν κι αυτήν.
    Βγάζοντας την 'ουρά' τους κάποιοι έξω περιμένοντας να επωφεληθούν απο τον αγώνα και την αγωνία των άλλων ειναι το λιγότερο επικίνδυνο.
    Μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε οτιδήποτε δικαιούμαστε. Είναι κατι το αυτονόητο, αλλά οχι και τόσο δύσκολο να εφαρμοστεί στην πράξη οπως πιστεύουν κάποιοι.
    Το να δουλεύει κάποιος και να πληρώνεται μετά από έναν χρόνο και να μην τον νοιάζει γι αυτό, ειναι χειροτερο απο δουλεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσόρισμα

Το Δ.Σ. των εκτάκτων του Παραρτήματος Καστοριάς σας καλωσορίζει στο ιστολόγιό του.
Για επικοινωνία με τα μέλη του συλλόγου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση ektaktoiTeikozKastorias@gmail.com.

Αναγνώστες