Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Γενική Συνέλευση αύριο Τρίτη στις 14:30

Ανακοίνωση

Την Τρίτη 26/10/2010 και ώρα 14:30 θα γίνει Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου των εκτάκτων στην αίθουσα που έχει παραχωρηθεί στο κτίριο της διοίκησης (γραφείο 007) με κύριο θέμα τις κινητοποίησεις για τα οικονομικά . Παρακαλούνται όλοι οι έκτακτοι εκπαιδευτικοί για την παρουσία τους.

8 σχόλια:

  1. Μετά την απόφαση της γενικής συνέλευσης στις 26 του μηνός, θα ήθελα να επισημάνω στο διοικητικό συμβούλιο ότι εγω προσωπικά, και νομίζω και το μεγαλύτερο μέρος των μελών του σωματίου, αναμένει σε άμεσο χρόνο (επόμενες μέρες) την ενημέρωση των βουλευτών της περιοχής και την άμεση πληροφόρηση μας για την έκβαση της παραπάνω προσπάθειας.


    Επίσης θα ήθελα να ζητήσω και την συνεχή πληροφόρηση μας αναφορικά με την πορεία των εξελίξεων, μέσα απο την επίσημη επικοινωνία του σωματίου μας με τους υπέυθυνους του παραρτηματος Καστορίας.


    Μάλαμα Ιουλία














































    Μάλαμα Ιουλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν συνάδελφοι το παιχνίδι έχει χαθεί να το ξέρετε. Είχαμε μία ευκαιρία να πιέσουμε πριν τις εκλογές και τη χάσαμε. Μετά τις εκλογές επειδή ίσως να έχουμε και αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό δεν πρόκειται να βγει άκρη ούτε στον αιώνα τον άπαντα. Δυστυχώς κάποιοι είναι προφανές ότι φάγανε τα χρήματα που προορίζονταν για την μισθοδοσία των εκτάκτων (διαφορετικά θα πληρωνόμασταν εστω και μέρος των οφειλουμένων). Η Κοζάνη ξεκίνησε αποχή και εμείς πετάμε χαρταετό. Περαστικά μας.

    Λυπάμαι μόνο για αυτούς που ψήφισαν κατά των κοινητοποιήσεων. Θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε σε αποχή ή επίσχεση αλλά να κάνουμε κανονικά μάθημα το 2ήμερο της αξιολόγησης για να μην έχει πρόβλημα τα Τμήματα. Κρίμα. Έτσι δυστυχώς δεν κερδίζονται αγώνες. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μπορούσαμε να έχουμε μια περίληψη όσων ειπώθηκαν εχθές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα σας.Είμαστε,θεωρώ, άξιοι της μοίρας μας.πρέπει να κάνουμε κάτι για να δείξουμε ότι το πρόβλημα αφορά καθαρά την αξιοπρέπεια και την επιβίωση μας. Το διήμερο των αξιολογήσεων,εννοείται ότι θα είμασταν και θα είμαστε στις θέσεις μας. Από κει και πέρα όμως,πείτε μου, τι σκέφτεστε? έχετε χρήματα να ανταπεξέρχεστε στις απαιτήσεις των καθημερινών αναγκών σας,άν ισχύει το σενάριο του καινούργιου χρόνου και βλέπουμε?
    Το συμβούλιο των εκτάκτων πρέπει να προβεί σε άμεσες ενέργειες! η κ. Ευαγγέλου είχε αναφερθεί ρητά και στην ενεργή εμπλοκή της,έτσι ώστε να ενημερωθεί η πολιτική ηγεσία και τα τοπικά ή μη Μέσα Ενημέρωσης. Ποιες είναι,λοιπόν, οι ενέργειες της προς αυτήν την κατεύθυνση?
    Σας ευχαριστώ
    Παπαδοπούλου Δώρα (Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επίσης, είναι αντισυναδελφικό να αφήνουμε τους συναδέλφους από την Κοζάνη να βγάλουν το φίδι από την τρύπα... εμείς είμαστε τα ¨καλά παιδια¨?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως θα μπορούσαμε να ενημερωθούμε από το ΔΣ μας για τις ενέργειες που έχουν γίνει ή εχουν προγραμματιστεί να γίνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ένα link απο την δημοσιοποίηση του θέματος στην Κοζάνη


    http://www.youtube.com/watch?v=2OcGc_y6-Ik&feature=player_embedded

    Μάλαμα Ιουλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοι συναδελφοι,

    Δεν είναι ωρα να μεμψιμοιρουμε. Ας παρουμε παραδειγμα από τους συναδελφους στην Κοζανη και ας πραξουμε αντιστοιχα. Ποιος πιστευει ότι δεν ειμαστε στην ιδια κατασταση με εκεινους??

    Εμας δεν μας ενδιαφερει το εάν και ποιος εφαγε τα χρηματα που ηταν για μας. Ποτε δεν θα το μαθουμε αυτό. Αυτό που θελουμε είναι το αυτονοητο. Ένα καποιος κανει μαθημα από αγαπη για τον συνανθρωπο του, υπαρχουν αλλοι τροποι να δειξει ποσο φιλανθρωπος είναι.

    Η απαιτηση αξιοπρεπειας και συνεπειας δεν είναι μονομερης. Θα πρεπει και ο εργοδοτης μας να ανταποκρινεται το ιδιο. Το επιχειρημα ότι ‘οι συμβασεις μας αφορουν παλιοτερα εξαμηνα’ και το ότι ‘εχουμε αργησει να τα διεκδικησουμε’ δεν υποβαθμιζει στο ελαχιστο τις καθημερινες μας αναγκες και την ποιοτητα της εκπαιδευσης που εχουμε παράσχει. Το αντιθετο: είναι μονο προς ωφελος του εργοδοτη το ότι καναμε ΥΠΟΜΟΝΗ μεχρι τωρα.

    Τελικα αποδεικνυεται για ακομη μια φορα ότι η ‘οικονομικη κριση’ είναι χρυση ευκαιρια για business για ορισμενους εις βαρος αλλων (ημων?)


    Καλημερης Δημητρης, τμ. Δ. Εμποριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσόρισμα

Το Δ.Σ. των εκτάκτων του Παραρτήματος Καστοριάς σας καλωσορίζει στο ιστολόγιό του.
Για επικοινωνία με τα μέλη του συλλόγου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση ektaktoiTeikozKastorias@gmail.com.

Αναγνώστες