Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Δήλωση επίσχεσης εργασίας

Αγαπητοί συνάδελφοι,
θα ανεβάσω στο blog μερικά αρχεία για την ενημέρωσή σας σχετικά με την απόφαση της γενικής συνέλευσης του σωματείου των εκτάκτων εκπαιδευτικών που αφορά στην κινητοποίησή μας με τη μορφή "επίσχεσης εργασίας". Πιο συγκεκριμένα, την προειδοποίηση επίσχεσης η οποία έχει ήδη αποδοθεί στη γραμματεία του παραρτήματος και 2 έγγραφα που είναι απαραίτητα για να υλοποιηθεί η απόφαση επίσχεσης. Το πρώτο αφορά τους ιδιώτες και το δεύτερο τους δημόσιους υπαλλήλους (είναι διαφορετικά γιατί αλλάζουν τα απλήρωτα δεδουλευμένα). Όποιος θελήσει να συμμετάσχει πρέπει να υπογράψει το έγγραφο ώστε τη Δευτέρα να δοθούν στο ΤΕΙ. Συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμό σας και πρώτα την ιδιότητά σας φέτος (επιστημονικός/εργαστηριακός συνεργάτης, ειδικών μαθημάτων... ) και μετά τη φετινή ιδιότητα (είναι δυνατό να υπάρχει διαφορά)
Παρακαλώ να τα αφήνετε στην υπηρεσία φύλαξης στην είσοδο του νέου κτιρίου διοικητικών υπηρεσιών (εκεί υπάρχουν και έντυπα τα οποία μπορείτε χρησιμοποιήσετε για διευκόλυνσή σας) ή σε εμένα προσωπικά.
Χριστίνα Ευαγγέλου

1 σχόλιο:

  1. Κατά τ'άλλα από βδομάδα έρχεται κλιμάκιο στο ΤΕΙ για να ελέγξει την λειτουργία του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων!! Μου μυρίζει λουκέτο από την νέα σαιζόν , όπου λουκέτο=μεταφορά τμημάτων στην Κοζάνη... Μάλλον τελικά όλα είναι κατευθυνόμενα από τα υψηλά κλιμάκια...

    Τουλάχιστον να ξέρουμε ότι θα ψάξουμε για πραγματική εργασία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσόρισμα

Το Δ.Σ. των εκτάκτων του Παραρτήματος Καστοριάς σας καλωσορίζει στο ιστολόγιό του.
Για επικοινωνία με τα μέλη του συλλόγου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση ektaktoiTeikozKastorias@gmail.com.

Αναγνώστες