Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Προετοιμασία για την επικείμενη νέα Γενική Συνέλευση

Τα μέλη του σωματείου καλούνται να συνεχίσουν να καταθέτουν/μοιράζονται τις απόψεις τους και τις όποιες πληροφορίες θεωρούν ότι μπορούν να βοηθήσουν την επόμενη Γενική Συνέλευση να σχηματίσει εικόνα για τις μορφές κινητοποιήσεων που μπορούν να συνδράμουν στην ικανοποίηση των οικονομικών προβληματών που υπάρχουν και να φέρουν όποια άλλα θέματα θέλουν προς συζήτηση με τη μορφή σχολίων σε αυτή την ανάρτηση.

7 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνησω με το συνάδελφο, μιας και ήδη στα τμήματα της Κοζανης έχουμε προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας απο την προηγούμενη εβδομάδα.
    Εχθές στο εκθεσιακό κέντρο της Κοζάνης ενημερώθηκε η υπουργός Παιδείας για το θέμα. Περισσοτερες πληροφορίες μπορείτε να βλέπετε στο blog εκτάκτων της Κοζανης http://traxanasgr.blogspot.com/.

    Ποιες είναι τελικα οι κινήσεις που αποφασιστηκαν απο τη γενική συνέλευση? Πότε ολοκληρώνεται η διαδικασια αξιολόγησης του τμηματος Δημοσιών σχέσεων? Καλό ειναι να ενημερωθούμε άμεσα, καθώς τα μαθήματα της εβδομάδας έχουν ήδη ξεκινήσει..

    Πάντος Γιώργος
    Εργ. συνεργατης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επίσχεση εργασίας στην περίπτωσή μας είναι μονόδρομος. Με 1 βήμα μπρος και 2 πίσω δεν γίνεται τιποτα. Είναι αδιανότητο εμείς να πάμε κόντρα στους συναδέλφους της Κοζάνης. Το οτι ειμαστε άλλο παράρτημα, δεν σημαίνει οτι έχουμε και διαφορετικό εργοδότη.

    Δ. Καλημέρης, τμ. Δ. Εμπορίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και εγώ συμφωνώ με τουσ συναδέλφους ότι αμέσως μετά τις αξιολογήσεις πρέπει να προβούμε σε επίσχεση. θεωρώ ότι η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη για όλους καθώς και εκπληκτικά άδικη. από ότι είδα οι εκτακτοι της Κοζάνης ζήτησαν απο την Διοίκηση έγγραφη απάντηση για τους λόγους που δεν μας πληρώνουν. Θεωρώ ότι πρέπει να μάθουμε τι γίνεται και να προβούμε σε ανάλογες ενέργειες.


    το δικό μας σωματείο υπήρχε πουθενά σε αυτές τις κινητοποιήσεις?


    Μάλαμα Ιουλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαφώς πρέπει να κινητοποιηθούμε. Το σωματείο μας, ενήργησε σε συνασπισμό με αυτό της Κοζάνης στις ενέργειες που το τελευταίο προέβη?
    Παπαδοπούλου Δώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα πρέπει να συμμετάσχουν όλοι οι συνάδελφοι στην γενική συνέλευση. Επιτέλους να ακουστούν αυτές οι απόψεις στην γενική συνέλευση και όχι στο blog. Το διοικητικό συμβούλιο να ενημερώσει όλους του συναδέλφους για την ημερομηνία και την ώρα της επόμενης γενικής συνέλευσης άμεσα, και να σταματήσει τώρα η προπαγάνδα από κάποιους, ότι με τις κοινητοποιήσεις δεν θα πετύχουμε τίποτα αφού δεν υπάρχουν λεφτά. Εάν κάποιοι για προσωπικούς λόγους δεν έχουν σκοπό να συγκρουστούν με την διοίκηση του ΤΕΙ θα πρέπει να παραιτηθούν τώρα από το διοικητικό συμβούλιο. Φτάνει πια ο εμπαιγμός. Επίσχεση εργασίας ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και όσο για την Ιουλία που ρωτά αν "το δικό μας σωματείο υπήρχε πουθενά σε αυτές τις κινητοποιήσεις?" την ενημερώνω ότι το δικό μας σωματείο αποφάσισε στην τελευταία γενική συνέλευση να αναστελιλει τις κοινητοποιήσεις (που ποτέ δεν έγιναν) μέχρι την επόμενη γενική συνέλευση. Ξαναλέω ότι είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων. Στην τελευταία Γ.Σ είμασταν μόνο 29 άτομα αν δεν κάνω λάθος.

    Δημήτριος Βούρκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσόρισμα

Το Δ.Σ. των εκτάκτων του Παραρτήματος Καστοριάς σας καλωσορίζει στο ιστολόγιό του.
Για επικοινωνία με τα μέλη του συλλόγου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση ektaktoiTeikozKastorias@gmail.com.

Αναγνώστες